Bedrijfscomplex aan Lelyweg in Almelo verhuurd

Het bedrijfscomplex aan de Lelyweg 2 in Almelo is in korte tijd geheel verhuurd en in gebruik genomen door drie partijen.

De huurders zijn: Benchmark Electronics, Sami Auto’s en Ganzeboom Transmissies.

Het bedrijfscomplex, dat is gelegen op bedrijventerrein Dollegoor, heeft een totale oppervlakte van circa 3835 m², beschikt over meerdere laaddocks en is gelegen op een ruim grondstuk van circa 5200 m².

Huurders bedrijfscomplex Benchmark Electronics huurt in het bedrijfscomplex circa 1000 m² inclusief drie loading docks. Andere nieuwe huurder in het complex is Sami Auto’s. Dit bedrijf huurt circa 800 m². Het overige deel – ongeveer 2000 m² – van  het bedrijfscomplex is in gebruik genomen door Ganzeboom Transmissies.

Benchmark in Almelo is onderdeel van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM’s).

Het familiebedrijf Sami Auto’s is een zeer erkende en goed bekend staande RAM dealer. Het bedrijf is een specialist in pick-ups in Nederland en is opgericht in 1998.

Ganzeboom Transmissies is opgericht in 1968 door Ben Ganzeboom. Dit familiebedrijf levert vakkundige versnellingsbak revisies van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Scroll naar boven