BCG verhuist over een jaar naar The Pulse of Amsterdam

The Boston Consulting Group (BCG) heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten in The Pulse of Amsterdam.

BCG zal met ingang van eind 2024 circa 7800 m² kantoorruimte huren op de 6de, 7de en 8ste verdieping van het kantoorgebouw.

SOM Building aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam was jarenlang de thuisbasis voor BCG, maar het bedrijf heeft besloten om te verhuizen naar The Pulse, het ultramoderne mixed-use gebouw op de Zuidas dat eind 2024 wordt opgeleverd. De keuze voor The Pulse is toe te schrijven aan verschillende factoren, waaronder de behoefte aan een modernere en meer innovatieve werkomgeving passend bij de groei- en duurzaamheidsambities van BCG. 

Bos en polder

The Pulse is ontworpen volgens de hoogste duurzaamheidsstandaarden, inclusief ruimte voor binnenstedelijke biodiversiteit door middel van een volwaardig (rooftop)stadsbos en polderdaken. Het gebouw is daarnaast uitgerust met de nieuwste technische voorzieningen en belooft daarmee een toekomstbestendige locatie te worden voor BCG. 

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft BCG strategisch en commercieel geadviseerd gedurende het gehele huisvestingstraject. Bij deze transactie werden investeerder Union Investment en vastgoedontwikkelaars Edge en VORM geadviseerd door respectievelijk DLVP, Van Gool Elburg en Loyens & Loeff, terwijl BCG advies kreeg van Cushman & Wakefield, DLA Piper en Drees & Sommer.

Scroll naar boven