Bakker Logistiek blijft in Heerenveen

Dream Advisors heeft het huurcontract met Bakker Logistiek voor een langdurige termijn verlengd. De verhuur betreft een volledig gekoeld distributiecentrum in Heerenveen.

Het distributiecentrum heeft een oppervlakte van 19.977 m² en is gelegen op bedrijventerrein Internationaal bedrijvenpark Friesland (IBF). Dat park bevindt zich op een zichtlocatie langs de A7 en heeft een strategische ligging in de oksel van de rijkswegen A7-A32. De verhuurder zal gedurende de nieuwe lange looptijd van het huurcontract diverse investeringen doen ten behoeve van de koeling, isolatie dak en uiteindelijk de realisatie van zonnepanelen.

Bakker Logistiek is gespecialiseerd in internationaal transport en distributie voor de gehele foodsector. Via zeven vestigingen verspreid door heel Nederland verzorgt Bakker Logistiek de dagelijkse bevoorrading van honderden supermarkten, groothandels, distributiecentra en retailers in Duitsland en de Benelux. In Nederland is Bakker Logistiek een van de grootste logistieke dienstverleners op het gebied van geconditioneerd- en gekoeld transport.

Dream Advisors is een dochteronderneming van de in Toronto beursgenoteerde Dream Industrial REIT, die momenteel een portefeuille van €4,3 mrd bezit, bestaande uit ongeveer 250 logistieke en industriële assets, met een gezamenlijk oppervlak van 4 mln m², verspreid over Canada, de Verenigde Staten en Europa. In de afgelopen twee jaar heeft Dream Industrial REIT 100+ gebouwen gekocht voor ongeveer €1,5 mrd in zes Europese landen waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Tsjechië en Slowakije.

Scroll naar boven