B. Amsterdam verlengt contract voor 10.000 m² in B.2

B. Amsterdam heeft de huur verlengd van het pand John M. Keynesplein in Riekerpolder in Amsterdam.

B. Amsterdam biedt flexibele kantoor- en bedrijfsruimte aan tijdelijke en semi-permanente huurders. In 2016 breidde B. Amsterdam haar community uit in het pand aan het John M. Keynesplein 12-46,  dat in 2018 door APF International  werd aangekocht.

Met de huidige verlenging voor de ruimte van circa 10.000 m² tot medio 2030 tonen beide partijen vertrouwen in de toekomst van De Nieuwe Meer Oost,  het innovatiedistrict waar B. Amsterdam sinds 2014 actief is.

Verduurzamen

Onderdeel van deze verlenging is de gezamenlijke ambitie van B. en APF om het pand, dat nu label A bezit,  te verduurzamen. Zo wordt er met Physee samengewerkt om het pand, dat nu label A bezit, naar een nieuw niveau te brengen.

Het pand (B.2) van  bijna 10.000 m² is door B. onderverdeeld in +-80 kantoren waar voornamelijk start- en scale-ups huisvesten. B. Amsterdam bestaat volgend jaar 10 jaar en biedt meer dan 40.000 m² aan kantoorruimtes in 3 panden, 35+ eventzalen, 6 padelbanen, 3 STACH-shops, een sportschool, fysiotherapeut en rooftop restaurant.

Woningen

In Nieuwe Meer Oost – vroeger het Schinkelkwartier – wil B. Amsterdam de komende jaren woningen gaan bouwen. Volgend jaar begint dat met B.@home, een appartementencomplex met 330 (sociale) huurwoningen. Het gebied zal  transformeren tot een nieuwe stadswijk, waarbij wonen, werken en recreëren worden gecombineerd. B. zal daarin een belangrijke rol blijven vervullen.

 

Scroll naar boven