AXA investeert in woningen Binck City Park

Wereldwijd belegger AXA IM Alts investeert namens haar klanten in 313 huurappartementen in vastgoedproject Binck City Park aan de Binckhorstlaan in Den Haag.

Projectontwikkelaar en bouwer VORM en AXA bekrachtigden op 16 februari 2022 de koop- en turnkey-overeenkomst voor de realisatie van blok 1. Met de aankoop van de woningen door de investeerder komt de realisatie van nieuwbouwproject Binck City Park – naar ontwerp van VMX Architect, OZ Architects en Braaksma & Roos  –  dichtbij. In het eerste kwartaal van 2022 start VORM Bouw met de realisatie van de totale ontwikkeling van 21.000m2. Die bestaat uit vier torens van respectievelijk 75 meter, 2 van 55 meter en een toren 43,5 meter hoog.

Betaalbaar wonen
Met de ontwikkeling van Binck City Park voegt de Rotterdamse projectontwikkelaar in totaal 896 woningen toe aan de woningvoorraad van gemeente Den Haag. Met een divers woonaanbod is in Binck City Park plaats voor studenten, starters en middeninkomens. Zo worden er naast de 313 door AXA gekochte huurappartementen ook 197 studentenwoningen en 99 starterswoningen gerealiseerd. Het is de bedoeling dat wonen, werken, studeren en leisure hier straks samenkomen. Dat kan dan onder meer in het natuur inclusieve dakpark.

Scroll naar boven