Automaker huurt Europees hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost

NSI heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met een internationale producent van elektrische auto’s, die zijn Europese hoofdkantoor vestigt in Zuidoost.

De Japanse automaker neemt circa 3850 m² kantoorruimte af in HNK Amsterdam Zuidoost. In gebouw Londen aan de Burgemeester Stramanweg 102-108 wordt het Europese hoofdkantoor gevestigd samen met de showroom en trainingscentrum. Dit bedrijf past binnen het innovatieve electric vehicle cluster dat in Amsterdam Zuidoost steeds meer vertegenwoordigd is.

HNK Amsterdam Zuidoost bestaat uit drie verschillende gebouwen. Gebouw Londen is volledig duurzaam gerenoveerd en voorzien van klimaat plafonds voor optimaal gebruikerscomfort. Het gebouw beschikt nu over een Breeam Excellent label en een energielabel A++.

HNK Amsterdam Sloterdijk

HNK is het flexibele kantorenconcept van NSI dat tailor-made offices, workspaces for a day en meeting rooms verhuurt. Ruim tien jaar na de start is HNK recentelijk opnieuw gelanceerd. Na de zomer wordt HNK Amsterdam Sloterdijk geopend, met een duurzaam interieurconcept dat in lijn is met ‘de nieuwe HNK beleving’, aldus NSI. 

NSI werd bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door DRS Makelaars in collegiale samenwerking met CBRE, C&W en 1530 Real Estate.

Scroll naar boven