Austria Sport opent in WFC Amsterdam

Austria Sport, de wintersportspecialist uit Malden bij Nijmegen, opent een winkel in WFC Amsterdam.

De winkel heeft een oppervlakte van 650 m². Naast wintersport zijn zij ook experts op het gebied van outdoor activiteiten en hockey. Voor Austria Sport is dit de tweede vestiging in Nederland. De komst van Austria Sport past perfect in de plannen van ontwikkelaar MRP om WFC Amsterdam te transformeren naar een open en diverse multifunctionele plek waar wonen, werken, winkelen, recreëren én ontmoeten steeds meer samenkomen.

Om de klanten van Austria Sport nog beter te kunnen bedienen, is er voor het tweede filiaal doelbewust gekozen voor Amsterdam en WFC Amsterdam, waar zij de klanten graag helpen op het gebied van wintersport, outdoor (wandelsport) en hockey.

William Heemstra, mede-eigenaar: ‘Austria Sport biedt de wintersporter, wandelaar en hockey(st)er) een zeer complete service. Wij beschikken ook over een wintersportwerkplaats waar ski’s, snowboards en langlaufski’s volgens de laatste technieken onderhouden kunnen worden.’

Austria Sport verhuurt ook skimateriaal in de winkels, die zeven dagen per week geopend zijn. In Malden en Amsterdam is er voor klanten van Austria Sport gratis parkeren.

Austria Sport is al tientallen jaren een bekende naam binnen en buiten de regio Nijmegen. Na de overname door William Heemstra en Béla Halász in 2015 kwam ook de uitbreiding naar hockey. Ondanks de ‘rust’ van de afgelopen jaren door Corona is de uitbreiding door Austria Sport met een tweede filiaal in WFC Amsterdam een logische stap.

WFC Amsterdam is bezig met de transformatie van een monofunctioneel gebouwencomplex naar een diverse, duurzame en levendige plek. De toevoeging van onder andere MRP Flex Offices, TNW met een dynamische tech community, meerdere vernieuwde fashion showrooms en de winkel Roxx Bikes zijn hier al voorbeelden van. Bart Meijer, CEO MRP: ‘WFC Amsterdam transformeert naar een levendige plek voor wonen, werken en verschillende voorzieningen. Wij zijn dan ook blij dat Austria Sport met haar tweede winkel in WFC Amsterdam is begonnen. Dit past bij onze ambitie om een divers aanbod in WFC Amsterdam te realiseren.’

Scroll naar boven