Arrow verwerft magazijn van 10.000 m2 in Zevenaar

Arrow Capital Partners heeft een logistiek centrum aan de Edisonstraat 70 in Zevenaar aangekocht.

Met deze verwerving groeit de portefeuille van Arrow, investeerder en exploitant van vastgoed in Europa en Azië-Pacific, naar vijftig activa. Arrow verwierf vorig jaar 2021 al 37 objecten, waaronder de Nederlands-Duitse Axis-portefeuille, de Skyfall-portefeuille en de Voltaweg-activa in Echt.

De totale Nederlandse portefeuille kent inmiddels een bezettingsgraad van bijna 100%. Recentelijk ondertekende huurovereenkomsten omvatten een huurovereenkomst van 6.707 m² met Voetbalshop.nl aan de Krommewetering 31 in Utrecht en een huurcontract van 3.006 m² met Koolen Industries Solar aan de Tweelingenlaan 13-17 in Apeldoorn.

“Met deze hoge bezettingsgraad willen we verder profiteren van de sterke vraag naar logistiek vastgoed door onze activiteiten te richten op build-to-own ontwikkeling met een hoger rendement. Als onderdeel van deze strategie zullen we ons richten op de verwerving van grond en activa die geschikt zijn voor ontwikkeling of herpositionering in moderne middelgrote logistieke activa”, aldus Martien van Deursen, Head of Benelux bij Arrow Capital Partners.

 

 

Scroll naar boven