Alwel koopt 108 huurwoningen in Breda

Woningcorporatie Alwel heeft van ontwikkelaar Reales 108 woningen in Breda gekocht in het nieuw te realiseren Cosun Park.

Met deze aankoop kan Alwel relatief snel nieuwe en betaalbare woningen toevoegen aan het huuraanbod in Breda, wat zeer wenselijk is vanwege de hoge woningnood. De aangekochte woningen bevinden zich in de twee gebouwen Cosun IV en Cosun V, aan de westelijke kant van het park. Start van de bouw is begin 2023 en de oplevering naar verwachting begin 2025. Het gaat om 66 appartementen middenhuur, 42 sociale huurappartementen en 80 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.

Cosun Park is een nieuwbouwontwikkeling op het terrein van het voormalige hoofdkantoor van de Suiker Unie ten westen van het centrum van Breda. Een locatie om te wonen in een leefbaar groen woonpark en dicht bij de levendige binnenstad. De totale ontwikkeling omvat 6 complexen met circa 265 huur- en koopwoningen waarvan het eerste complex in aanbouw is. Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen is verantwoordelijk voor de realisatie van Cosun Park.

Capital Value begeleidde Reales bij de verkoop.

Scroll naar boven