Alpine huurt 1265 m² kantoorruimte in Utrecht

Alpine Hearing Protection huurt met ingang van 1 november 2023 circa 1265 m² op de 6de verdieping van Gebouw Avenue in Utrecht.

Sinds de renovatie is door Nexus in totaal circa 4300 m² kantoorruimte verhuurd aan de Europalaan 40. Naast Alpine gaat het om onder andere Scalehub, ABN Amro en Crop accountants. In gebouw Avenue resteert nog circa 5000 m² kantoorruimte voor de verhuur.

Gebouw Avenue is ontworpen in 1990. Na 20 jaar dienst te hebben gedaan voor voormalig huurder Berenschot is dit gebouw volledig gerenoveerd. Ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Graziosi Progetti. Bij de renovatie is gebruikgemaakt van lichte materialen, houten accenten, gouden details en wit marmer. Het donkere en gedateerde interieur is volledig gemoderniseerd, naar een eigenzinnig ontwerp met een Frans tintje dat past bij de architectuur en de nieuwe naamgeving van het gebouw.

Op de begane grond zijn diverse vergaderzalen voor algemeen gebruik en is een Franse lunchroom gecreëerd. Het gebouw beschikt daarnaast over gerenoveerde casco kantoorvloeren en Energielabel A.

Alpine Hearing Protection is in 1994 in Nederland begonnen met enkel ‘op maat gemaakte’ oordoppen voor professionele toepassingen. Inmiddels heeft Alpine voor iedereen en ieders behoefte een oplossing.

Nexus Real Estate werd in deze transactie geadviseerd door JLL. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur namens Alpine.

Scroll naar boven