Allen & Overy kiest opnieuw voor Apollo House

Allen & Overy Nederland en Newomij zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van het Apollo House aan de Apollolaan in Amsterdam-Zuid.

Het Apollo House is in 1939 gebouwd naar ontwerp van architect Dirk Roosenburg. Bij het aangaan van de nieuwe overeenkomst kiezen Allen & Overy en Newomij ervoor om in te zetten op verdere verduurzaming van dit markante rijksmonument. Waar het gebouw nu al beschikt over energielabel A++ hebben Allen & Overy en Newomij de gedeelde ambitie om de hoogst mogelijke BREEAM-certificering te behalen.

Jonathan Heeringa, managing partner Allen & Overy Nederland: ‘Het Apollo House is al 23 jaar ons kantoorpand, omdat we ons verbonden voelen met dit unieke gebouw met karakter en uitstraling. Samen met Newomij hebben we dit prachtige rijksmonument getransformeerd tot een voorbeeld van verduurzaming, waardoor we met trots het Apollo House blijven bewonen.’

Allen & Overy werd bij de verlenging van de langjarige overeenkomst bijgestaan door 3stone Real Estate. Namens Newomij was CBRE als adviseur betrokken. 

Scroll naar boven