Albert Heijn huurt winkel in Buitenveldert

Albert Heijn heeft een huurovereenkomst getekend met Kroonenberg Groep voor een nieuwe winkelruimte in Amsterdam Buitenveldert. Op 12 december opent de grootgrutter hier de deuren.

De winkel ligt aan de Buitenveldertselaan 156 in Amsterdam en heeft een oppervlakte van 966 m² verdeeld over de begane grond en kelder. Het pand gelegen aan de Buitenveldertselaan 148 – 156 is eind 2022 casco gesloopt, waarbij de bestaande betonstructuur is gehandhaafd. Naar ontwerp van Dam & Partners Architecten wordt het gebouw herontwikkeld, waarbij het wordt voorzien van een nieuwe gevel. Ook worden er een extra verdieping en dakterras aan het pand toegevoegd.

Op de begane grond is naast de nieuwe Albert Heijn tevens een entree voor de bovengelegen vier verdiepingen met kantoorbestemming. In totaal wordt er 3.300 m² kantoorruimte gerealiseerd.  Het gerenoveerde pand heeft van binnen en buiten een industriële look met betonnen constructies en zichtinstallaties. De locatie van het pand is goed, met een kleinschalig winkelgebied in de buurt en de Zuidas op steenworp afstand.

Scroll naar boven