Advieskantoor huurt Apollolaan 150 in Amsterdam

Fiscaal en juridisch advieskantoor HVK Stevens heeft een huurcontract getekend voor een karakteristiek pand aan de Apollolaan 150 in Amsterdam.

Het pand met een iconisch ontwerp door Skidmore Owings & Merrill LLP (SOM), omvat 3.000 m² aan kantoorruimte en 73 parkeerplaatsen. HVK Stevens is een fiscaal en juridisch advieskantoor gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, goede doelen, families en familiebedrijven.

Het pand aan de Apollolaan 150, dat momenteel hoogwaardig wordt verbouwd en verduurzaamd, biedt moderne faciliteiten, terrassen en een tuin aan het water. Jac Veeger, medeoprichter en partner van HVK Stevens: “We wilden een uniek pand op een geweldige locatie waar we ons eigen stempel op kunnen drukken, geen verzamelgebouw, maar ons eigen gebouw. Apollolaan 150 bleek perfect te zijn: mooi ontwerp, veel lichtinval, eigenzinnig, en een plek waar cliënten en collega’s graag samenkomen.”

Carolien Roos van Firm architects tekent het ontwerp voor HVK Stevens, terwijl Desque de inrichting begeleidt. Lucas van der Ham van CBRE biedt bouwkundig advies. Het adviesteam van HVK Stevens wordt aangevuld met Stijn Uijthoven van Uijthoven Vastgoedadvies en Gerrit Jan Bolderman van Warendorf Advocaten.

De voormalige hoofdhuurder van de Apollolaan 150, Van Lanschot Kempen (VLK), behoudt een gedeelte van de verhuurbare oppervlakte in het gebouw. NL Real Estate – Knight Frank adviseerde haar client VLK bij deze transactie.

Scroll naar boven