Abrdn verhuurt DC Miles Maarssen aan Albert Heijn

Vermogensbeheerder Abrdn heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Albert Heijn voor een DC aan de Industrieweg 24 in Maarssen.

De supermarktketen zal de locatie toevoegen aan haar logistieke netwerk. Het pand is herontwikkeld met een ontwerp dat een Breeam Excellent en Well Gold gebouw oplevert. Het gebouw is in 2023 herontwikkeld en omvat 27.000 m², dat is onderverdeeld in 24.500 m² warehouse, 1.000 m² kantoor, 1.900m² mezzanine-ruimte en parkeerplaatsen voor vrachtwagens en auto’s en is inmiddels opgeleverd aan Albert Heijn.

“Dankzij de herontwikkeling tot een Breeam Excellent en Well Gold niveau, krijgt onze huurder Albert Heijn de beschikking over een zeer duurzaam distributiecentrum”, aldus Dominique Schillings, hoofd asset management Nederland bij Abrdn. “Duurzaamheid staat bij Abrdn centraal, zowel bij het ontwikkelen als het onderhouden van vastgoed.”

Abrdn werd voor deze transactie commercieel bijgestaan door JLL en M2 Real Estate. Savills adviseerde Abrdn in het technische proces en DLA Piper Nederland begeleidde het bedrijf tijdens het juridische proces.

Scroll naar boven