ABN Amro, BDO en Essent huren in Zwolse City Post

ABN Amro, BDO en Essent zijn de nieuwe huurders in het onlangs door DC Vastgoed opgeleverde The City Post in Zwolle.

Het high-end multi-tenant kantoorgebouw is gelegen naast het Centraal Station van Zwolle. Fase 1 van de ontwikkeling van The City Post bestaat uit een gebouw van 13.500 m², verdeeld over vijf verdiepingen, en 170 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. De afgelopen weken vond met diverse huurders, waaronder ABN Amro, BDO, Move, Finanxe, IJsselvliet, Atriensis en CBRE, de sleuteloverdracht plaats. De komende periode zullen zij de gehuurde kantoorruimte verder afbouwen en inrichten. Na de zomervakanties zullen de eerste kantoorgebruikers hun intrek nemen.

Vanaf september nemen ook Essent, Timing, MadeByMouses, Medical Precsion en NoMilk2Day hun intrek in het gebouw. Daarmee is op het moment van oplevering 90% van het gebouw verhuurd.

Organisaties hebben volgens DC Vastgoed gekozen voor The City Post vanwege de ligging, het ontwerp, de faciliteiten en voorzieningen en de moderne klimaatinstallaties. Maar vooral ook vanwege de duurzame eigenschappen van het gebouw. Zo zal The City Post ‘Paris Proof 2050’ zijn en beschikken over een Brreeam Nieuwbouw & Renovatie Excellent certificering.

Scroll naar boven