Wayland Real Estate verkoopt laatste kavel Siberië in Maasbree

Wayland Real Estate heeft de grond, inclusief het plan, van DC Siberië in Maasbree verkocht. Het betreft een logistiek centrum van 6000 m², waarvan 400 m² mezzanine en 282 m² kantoorruimte.

Hiermee is de ontwikkeling van zowel businesspark Siberië als glastuinbouwgebied Siberië volledig afgerond. Met de verkoop van het plan van DC Siberië is ook de omgevingsvergunning overgedragen aan de koper.

Duurzaamheid vormde een belangrijk aspect bij het maken van het plan voor DC Siberië. Er zijn diverse duurzame oplossingen meegenomen, zoals een volledig gasloos gebouw, zonnepanelen, een omkeerbare warmtepomp en ledverlichting. Tijdens de verkoop van de grond, inclusief het plan, werd Wayland Real Estate begeleid door JLL.

Sinds 2010 is Wayland Real Estate verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het nieuwe glastuinbouw- en agribusinessgebied Siberië in Noord-Limburg, onderdeel van Greenport Venlo. Het gebied bestaat nu uit 185 hectare glastuinbouw, 13 hectare businesspark en diverse woningen.

“Met Klaver 13 is er nog steeds ruimte voor groei in het gebied. Wayland Real Estate zal in de komende periode zich beraden over de ontwikkeling van 90 hectare binnen de structuurvisie van Greenport Venlo,” aldus Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Real Estate.

Scroll naar boven