Viroclinics huurt bij in Rotterdam Science Tower

Viroclinics-DDL breidt haar aanwezigheid in de Science Tower verder uit met nieuwe laboratorium- en kantoorruimten.

Viroclinics-DDL was al aanwezig toen Kadans Science Partner het gebouw aan Marconistraat 16 in 2021 kocht. Viroclinics-DDL breidt nu uit met een extra 3000 m² op de 16de en 17de verdieping van de toren.

Viroclinics-DDL is een toonaangevend diagnostisch en klinisch laboratorium dat klinische en preklinische studies ondersteunt voor de ontwikkeling van geneesmiddelen en vaccins ter preventie en behandeling van virusinfecties.

Begin dit jaar is Viroclinics-DDL overgenomen door Cerba Healthcare/Cerba Research, waarmee de organisatie hun diagnostische oplossingen voor klinisch onderzoek verder heeft uitgebreid.

Om het gebouw klaar te stomen voor de toekomst, worden diverse verdiepingen momenteel volledig gerenoveerd. Na de renovatie beschikt het gebouw over energielabel A en een eigen WKO-installatie. Eerder werd de begane grond al verbouwd, waarmee het nu een centrale ontmoetingsplaats is geworden met uitgebreid restaurant.

De Rotterdam Science Tower maakt deel uit van het internationale netwerk van Kadans, dat al 24 campussen en science parken in Europa met elkaar verbindt.

Scroll naar boven