Vijf nieuwe huurders voor Rotterdams kantoor De Admiraal

Aroundtown heeft vijf nieuwe huurders aangetrokken voor 3.500 m² kantoorruimte in De Admiraal aan de Admiraliteitskade 62 in Rotterdam. De nieuwe huurders komen uit verschillende sectoren, variërend van IT tot een internationaal logistiek bedrijf.

Het kantoorgebouw met 12 verdiepingen en een oppervlakte van meer dan 18.000 m² is bekroond met het Breeam In Use duurzaamheidscertificaat. Het gebouw biedt een verscheidenheid aan diensten voor de huurders. Het is uitgerust met een ondergrondse parkeergarage voor de gebruikers van het gebouw.

Op de negende verdieping van het gebouw bevindt zich een groot bedrijfsrestaurant met een dakterras dat uitzicht over de stad biedt. De negende verdieping bevat ook vergaderzalen voor gemeenschappelijk gebruik en kan ook gedeeltelijk worden omgebouwd tot een grote presentatieruimte inclusief bar.

Het pand is gelegen aan de Admiraliteitskade op een prominente plek aan een van de centrale havens van de stad, tussen de karakteristieke wijk Kralingen en de binnenstad van Rotterdam. Vanaf de snelweg is het gebouw binnen een paar minuten te bereiken. Het metrostation ligt op loopafstand, evenals bus- en tramhaltes voor directe verbindingen naar Rotterdam Centraal Station.

Scroll naar boven