Vier bedrijven huren in Tower Ten op de Zuidas

Kantoorgebouw Tower Ten op de Amsterdamse Zuidas krijgt binnenkort vier nieuwe huurders.

In totaal nemen de vier bedrijven zo´n 2.200 m² kantoorruimte af. Tower Ten is onderdeel van WTC Amsterdam op de Zuidas.

Asahi Intecc, ontwikkelaar van medisch specialistische hulpmiddelen voor intravasculaire katheterbehandelingen, is met 900 m² kantoorruimte op de 14e verdieping de grootste nieuwe huurder. Investeringsmaatschappij Bencis Capital Partners huurt 750 m² op de 18e verdieping. De derde huurder is CBMM Europe, een grote leverancier van niobiumproducten en niobiumtechnologie (scheikundige elementen), die ruim 350 m² afneemt op de 13e verdieping. Tot slot huurt een gespecialiseerd bedrijf in de glasindustrie een kantoor van 200 m², eveneens op de 13e verdieping.

Alle nieuwe huurders waren gehuisvest in andere torens binnen het WTC Amsterdam-complex. De belangrijkste reden voor de verhuizing naar Tower Ten is de groei van hun organisatie en de hieruit volgende behoefte aan flexibele, moderne en duurzame kantoorruimte waarin die groei kan worden gefaciliteerd.

Tower Ten is een belegging van het Nederlandse kantorenplatform, dat wordt gemanaged door CBRE Investment Management. Bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten is CBRE Investment Management commercieel begeleid door CBRE en Van Gool Elburg.

Scroll naar boven