Verlenging huurcontracten De Parade in Bergen op Zoom

City Real Estate heeft namens Krabbegat Vastgoed, de eigenaar van winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom, een reeks succesvolle onderhandelingen afgerond die hebben geresulteerd in meerjarig verlengde huurovereenkomsten.

Meest recent is de huurovereenkomst met huurder H&M Nederland verlengd, nadat zij actief hebben geïnvesteerd in deze winkel. In een eerder stadium zijn de nieuwe huurders Cotton Club en Prijsmepper gecontracteerd en zijn nieuwe huurafspraken gemaakt met zittend huurders als Brownies & Downies,

Het verlengen van huurovereenkomsten en het versterken van bestaande huurrelaties past bij de plannen van de eigenaren, onderschrijft Morris Jansen van Mobion Group. “Samen met onze partners zijn wij druk bezig met optimalisatie van winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom. Wij investeren met onze partners actief in het centrum, met als doel om het centrum opnieuw te activeren. We hebben aandacht voor thema’s als functiemenging, verduurzaming en vergroening, maar ook marketing en branding.”

De eigenaren hebben Buro Toob (onderdeel van Urban Solutions) ingeschakeld voor de branchering en thematisering van het winkelgebied, alsmede bij het begeleiden van promotionele activiteiten. Namens de eigenaren verzorgt City Real Estate in samenwerking met Helmig & Fermont Bedrijfsonroerendgoed de projectmatige verhuur.

Scroll naar boven