Søstrene Grene, Nelson en Bam huren in Tilburg

Wereldhave heeft huurovereenkomsten afgesloten met Søstrene Grene, Nelson en Bam voor de Emmapassage en de Frederikstraat in Tilburg.

De transformatie van de Emmapassage en de Frederikstraat in hartje Tilburg is aangekomen in de laatste fase. De afgelopen periode is er veel voortgang geboekt met de nieuwbouw van winkelruimten, woontorens en de aanleg van het openbaar gebied. De kwaliteitsslag werpt zijn vruchten af in de verhuur. Zo heeft Wereldhave drie huurovereenkomsten gesloten voor nieuwe locaties in de Emmapassage en de Frederikstraat, met de retailformules Søstrene Grene en Nelson en met lokale horecaondernemer Bam.

Søstrene Grene, opgericht in 1973 opgericht door Anna en Clara Grene, is een Deense lifestyle-winkel met producten voor in en om het huis. De keten huurt in Tilburg een winkel van 468 m². Dit de is eerste overeenkomst is tussen Søstrene Grene en Wereldhave in Nederland.  

Bam wordt gerund door lokale Tilburgse ondernemers en biedt ontbijt, lunch en borrel. De horecazaak huurt 150 m² aan het nieuwe horecaplein Hendrikhof in de Emmapassage.

Nelson Schoenen opent een premium store van 400 m² in de Emmapassage. Deze winkel wordt uitgevoerd in het laatste winkelconcept en verkoopt dames-, heren- en kinderschoenen en accessoires.

De opening van deze winkels zal naar verwachting plaatsvinden in het vierde kwartaal van dit jaar.

Bij de samenwerking met Bam werd Wereldhave geadviseerd door AdHoc Horecamakelaars. Nelson en Søstrene Grene werden geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs.

Scroll naar boven