Social Impact Factory huurt nog een kantoor in centrum Utrecht

Eigenaar Bridges Real Estate en Social Impact Factory hebben een huurovereenkomst gesloten voor kantoorvilla Van Zuylen aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht.

Van Zuylen is een karakteristiek rijksmonument van 1110 m² aan de Kromme Nieuwegracht 3. In de zomer van 2023 opent de Social Impact Factory de deuren van deze tweede vestiging in de binnenstad van Utrecht, waarmee het bedrijf meer ruimte biedt aan een breed scala aan ondernemers en initiatieven die zich inzetten voor maatschappelijke doelstellingen.

Gerenoveerd

Van Zuylen is naast de locatie Vredenburg de tweede vestiging van Social Impact Factory. Het grachtenpand uit 1753 kent een verdeling over drie vloeren en een buitenruimte aan het water. Het is herkenbaar door het Namense steen dat beeldbepalend aan de gevel prijkt. In 2022 is de locatie volledig gerenoveerd, gerestaureerd en verduurzaamd door Bridges Real Estate. Hierbij zijn authentieke details behouden, zoals het trappenhuis en de historische Blauwe Kamer. Het kantoor is uiterst duurzaam met energielabel A+.

In de oude St. Bonifaciusschool, dat grenst aan het kantoor, realiseerde Bridges Real Estate twaalf moderne stadsappartementen onder de naam ‘Lyceum’.

Groei

Met Van Zuylen kan Social Impact Factory onderdak bieden aan het groeiende aantal leden. Van Zuylen sluit aan op de kernwaarden sociaal ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid.

Bridges Real Estate werd tijdens deze transactie begeleid door Molenbeek Makelaars in collegiale samenwerking met Spring Real Estate.

Scroll naar boven