Segro koopt voor € 48 mln logistiek gebouw (Tesla) in Tilburg

Segro, belegger in logistiek en industrieel vastgoed, heeft een logistiek complex op bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg gekocht van Abrdn.

Het gebouw aan de Gesworenhoekseweg 2 betreft een warehouse met 31.900 m² magazijnruimte, 1.400 m² kantoorruimte en 3.200 m² mezzanineruimte. Het zes jaar oude gebouw is Breeam Very Good In-Use- gecertificeerd en langjarig verhuurd aan Tesla. De koopsom bedraagt volgens het Kadaster € 48 mln. Naast deze locatie huurt Tesla nog twee logistieke gebouwen op bedrijventerrein Vossenberg, waarvan één ook in het bezit is van Segro.

Eelco Ouwerkerk, head of Netherlands Segro: “Wij zijn trots dat wij onze Nederlandse portefeuille kunnen uitbreiden met deze locatie. Voor Segro is het belangrijk om onze positie in Nederland en vooral op zo’n strategische locatie te versterken.”

Verkoper werd commercieel bijgestaan door NL real estate Knight Frank en juridisch door DLA Piper. Koper werd geadviseerd door Stibbe (juridisch), SGS (technisch) en Quist Geuze en Meijeren (notariaat).

Scroll naar boven