Real IS sluit huurovereenkomsten voor Alpha Tower

Vastgoedbelegger Real IS Nederland sluit twee nieuwe langjarige huurovereenkomsten af voor kantoorruimte in de Alpha Tower in Amsterdam Zuidoost.

Smith & Associates, een distributeur van halfgeleiders en elektronische componenten, heeft de bestaande huurovereenkomst voor 630 m² kantoorruimte op de 22e verdieping verlengd. 

Een nieuwe huurder, actuarieel adviesbureau Sprenkels & Verschuren, verhuisde van de nabijgelegen Dreeftoren naar de Alpha Tower, waar het onlangs 897 m² kantoorruimte op de 21e verdieping in gebruik nam.  Als gevolg van deze twee huurovereenkomsten blijft de Alpha Tower volledig verhuurd. 

Melanie Grüneke, head of country bij Real IS Nederland: “We zijn er trots op dat deze huurders zich langdurig aan de Alpha Tower hebben gecommitteerd. Om aan de wensen en eisen van onze huurders te voldoen en de tevredenheidsgraad hoog te houden, leggen we momenteel de laatste hand aan het plan voor een uitgebreide renovatie van het souterrain en de ontvangstruimte van de Alpha Tower. Als onderdeel van dit project voegen we diverse nieuwe diensten toe aan het gebouw, zoals een koffiebar, een onbemande supermarkt (Wundermart) en informele vergaderruimtes.”

Real IS werd bij beide transacties geadviseerd door Savills.

Scroll naar boven