Radial Netherlands huurt groot bedrijfscomplex in Ommen

ALDI Vastgoed heeft het bedrijfscomplex in Ommen verhuurd aan Radial Netherlands. Het complex omvat 22.472 m² bedrijfsruimte.

Het is gelegen aan de Nieuwelandstraat 15. Radial opende in 2017 haar eerste warehouse in Europa en beschikt momenteel over meerdere vestigingen in Nederland, België, VK, Duitsland, Italië en Polen. Radial verzorgt het gehele logistieke proces voor de afhandeling van orders voor bekende webshops en merken. Webshops en online retailers kunnen de complete logistieke activiteiten uitbesteden om zelf de focus te houden op hun eigen productontwikkeling, marketing en in- en verkoop. De dienstverlening van Radial bestaat onder meer uit de opslag, orderverwerking, verzending en retourverwerking van online orders.

ALDI Vastgoed is sinds 1973  actief in Nederland en houdt zich voornamelijk bezig met de acquisitie, bouw en ontwikkeling van zowel bestaand als nieuw supermarktvastgoed in opdracht van ALDI Nord Gmbh. Met ruim 500 filialen in Nederland heeft ALDI Vastgoed in de afgelopen jaren een omvangrijke vastgoedportefeuille met eigendomspanden opgebouwd.

De verhuurder is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Scroll naar boven