Pure Stenen van Groenraedt koopt pand in Enschede

M7 heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Capitool 15 in Enschede verkocht aan de duurzame vastgoedinvesteerder Pure Stenen van Groenraedt uit Enschede.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 8,55 mln. Het kantoorgebouw bevindt zich op het kantorenpark Kennispark Twente, ten noorden van Enschede, naast het terrein van de Universiteit Twente. Capitool 15 beschikt over 6656 m² aan kantoorruimte en 174 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het kantoorgebouw is volledig verhuurd aan diverse gebruikers en heeft een energielabel B. Pure Stenen is van plan het kantoorgebouw te verduurzamen om zo bij te dragen aan haar duurzame vastgoedportefeuille.

Derde pand

Het Capitool 15 is het tweede kantoorgebouw dat M7 in Enschede heeft verkocht. De eerdere transactie vond plaats op de Nijverheidsstraat 28-30 in het centrum van Enschede. Voor Pure Stenen is dit, naast haar eigen kantoorgebouw aan de Hengelosestraat 585 in Enschede, het volgende kantoorgebouw in haar vastgoedportefeuille.

M7 werd commercieel bijgestaan door CBRE en Prime Realty Partners en juridisch door Loyens & Loeff. Pure Stenen werd juridisch geadviseerd door Conseiller Law uit Enschede en commercieel door Boers Real Estate.

 

Scroll naar boven