PROVADA Ontwikkelaar MRP in WFC in zee met flexoperator Enter

Op de vastgoedbeurs Provada heeft MRP symbolisch de samenwerkingsovereenkomst met Enter getekend voor het World Fashion Centre (WFC) in Amsterdam.

Flexoperator Enter wil flexibele werkomgevingen herdefiniëren en bedrijven ondersteunen in de transformatie van de wijze waarop bedrijven willen gaan werken. Dit sluit aan bij de plannen voor de vernieuwing van het WFC om het monofunctionele gebouwencomplex te veranderen naar een diverse, duurzame en levendige plek waar wonen, werken en voorzieningen samenkomen.

Bart Meijer, CEO MRP: ‘De komst van ENTER ondersteunt onze ambitie om het WFC te vernieuwen naar een levendige en open plek waar je kan wonen, werken en recreëren. Aanvullend op de fashion huurders zien we de interesse van onder andere start-ups en tech bedrijven om zich ook in het WFC te vestigen.’

Dynamische werkruimtes

Enter is opgericht door Robert Jan de Laive (CEO) en Patrick de Laive, voormalige oprichters van The Next Web en ‘tech hub’ TQ/TNW Spaces, samen met creatief directeur/architect Renée Appelo en ondernemer en Workplace Innovation expert Herman Knevel. Enter richt zich op het creëren van dynamische werkruimtes die zich aanpassen aan de veranderende en flexibele behoeften van moderne bedrijven.

WFC Flex Offices biedt ook verschillende mogelijkheden qua kantoorruimte aan. De ruimtes variëren zowel in oppervlakte, van 50 m² tot 625 m² tot afbouw en aankleding. Er zijn volledig ingerichte ruimtes beschikbaar, gemeubileerde kantoorruimtes en co-working spaces.

Voorzieningen

Het Koningin Wilhelminaplein ontwikkelt zich de laatste jaren tot een levendige buurt waar je prettig kan wonen, werken en recreëren. Ook het World Fashion Centre (WFC) wil graag mee verbeteren en onderdeel worden van deze mooie nieuwe buurt. Daarom wordt er de komende jaren hard gewerkt aan het WFC. Het doel is dat het WFC toegankelijker en een fijne plek voor iedereen wordt. Dit doen we door aanvullend op de huidige bedrijven in het WFC diverse voorzieningen toe te voegen waardoor het WFC een plek wordt om samen te komen, te leren, te winkelen, te ontspannen, te sporten, te werken en te wonen.

Huurders kunnen gebruik maken van de verschillende diensten en services die het WFC biedt. Van een self-service mini-supermarkt, postkantoor, Basic Fit sportschool, congres- en beurshal behoren tot de faciliteiten. Daarnaast is er een ruime en goed uitgeruste parking, MOBIAN deelfietsen en perfecte verbinding met het openbaar vervoer.

Scroll naar boven