PROVADA Hema gaat huren in voormalig V&D-icoon in Haarlem

AT Capital en 3W real estate sluiten 10-jarige huurovereenkomst met HEMA voor een winkel in het voormalige V&D-pand in hartje Haarlem.

Le Magasin is de nieuwe naam van het voormalige V&D gebouw, een Rijksmonument en een beeldbepalend gebouw voor Haarlem. Tijdens de PROVADA tekende HEMA een nieuwe langjarige huurovereenkomst voor een gedeelte van de begane grond en de gehele eerste verdieping. In totaal gaat het om 2.625m² winkelruimte. HEMA zal na de herontwikkeling van het gebouw de winkel duurzaam afbouwen naar hun nieuwste winkelconcept, aangevuld met de HEMA horecaformule.

Het gerenoveerde gebouw is een (her)ontwikkeling van AT Capital en 3W real estate. Le Magasin heeft een vrij uitzicht aan alle zijden, wat uniek is te noemen voor een voormalig warenhuis. Door de mooie ligging, de aantrekkelijke gevels en een omvang van 18.000m² is het gebouw uitermate geschikt voor een combinatie van functies. Zo is er onder meer voorzien in een flexibel kantoorconcept van 2.500 m². Ook komt het restaurant (250 m²) terug op de dakverdieping, van waaruit je net als vroeger een geweldig uitzicht hebt over de stad.

Scroll naar boven