Zwolle: Regus opent Zwolle Trade Center

31 januari 2018 – Regus opent een kantoor in het Zwolle Trade Center.

Het business center is 1600 m² groot. Met deze 75ste Nederlandse locatie in het portfolio kan Regus voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken in Zwolle.

Het pand ligt aan de westelijke rand van de binnenstad, waardoor het uitzicht biedt op de IJssel en het groene omliggende gebied en tegelijkertijd op slechts tien minuten afstand van het oude stadscentrum en het station. Bovendien ligt het center aan de A28, waardoor steden als Utrecht, Groningen, Leeuwarden en Amsterdam binnen een uur te bereiken zijn.

‘We merken dat er een toenemende behoefte is onder bedrijven om zich in Zwolle te vestigen én dat de vraag naar flexibele werkplekken toeneemt’, vertelt Patrick Bakker, CEO van Regus Northern, Western & Eastern Europe, over de uitbreiding in de Hanzestad.

Regus Trade Centre vestigt zich op de derde, twaalfde en dertiende etage van het gebouw. Hier biedt Regus zowel permanente als flexibele werkplekken en een variatie aan vergaderfaciliteiten. Bovendien vervult Regus de functie van de centrale receptie van het gehele pand. De officiële opening vindt plaats op 14 maart.

 

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws