Zwolle: Nysingh Advocaten huurt in Zwolle Trade Center

11 november 2020 – Nysingh Advocaten en Notarissen verhuist zijn Zwolse kantoor naar het Zwolle Trade Center aan de Grote Voort.

Nysingh huurt hier per 1 oktober 2021 langjarig 1700 m² kantoorruimte, op de 18e en 19e verdieping.

Het advocatenkantoor is al jarenlang gehuisvest aan de Burgermeester Roelenweg in Zwolle. De verhuizing is onderdeel van de rebranding van Nysingh, waarbij onder meer de opzet van de verschillende kantoren waar mogelijk wordt herzien. Onlangs gebeurde dat al op de kantoren in Arnhem en Utrecht.

Nysingh wil als werkgever het kantoor inzetten als ontmoetingsplaats waar communiceren en samenwerken centraal staan. Daarnaast is het niet alleen belangrijk om nieuw talent aan te trekken, maar ook te behouden. Dit alles is in het huidige kantoor niet meer mogelijk en het is niet  economisch onverantwoord om door te voeren.

Daarom kiest Nysingh nu voor de 18e en 19e verdieping van het Zwolle Trade Center. De moderne lay-out van het gebouw in combinatie met een kolomvrije indeling maakt het mogelijk volledig vrij te zijn in de opzet van de nieuwe kantoorvloeren. Tevens worden beide verdiepingen met elkaar verbonden door een interne open trapverbinding en zal ook de verhuurder bijdragen aan een upgrade van de entreehal op de begane grond.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws