Zwolle: bouw 2e fase van kraanbolwerk van start

23 Maart 2017 – De Zwolse ontwikkelaar VanWonen is begonnen met de bouw van woningbouwproject Kraanbolwerk in Zwolle. Deze week heeft de ontwikkelaar de posities van AM in noord- en oost Nederland overgenomen. Het gaat om de bouw van de tweede fase van het Kraanbolwerk-woningbouwproject. 

De bouwstart betekent het debuut voor de nieuwe Zwolse projectontwikkelaar VanWonen, nadat zij officieel deze week de ontwikkelingsposities in Noord en Oost Nederland over heeft genomen van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep. Kraanbolwerk is het eerste project waarmee zij zich officieel aan de buitenwacht presenteren.

Het project Kraanbolwerk bestaat in totaal uit circa 85 nieuwbouwappartementen en 45 stadswoningen met een parkeergarage en zal in vier fasen worden ontwikkeld.

Alle appartementen en stadswoningen hebben de beschikking over een parkeerplaats in een ondergrondse privéparkeergarage. De in- en uitgang van de parkeergarage bevinden zich bij de entree van het gebied, waardoor het hele Kraanbolwerk autoluw is.

VanWonen is een nieuwe vastgoedontwikkelaar voor Noord en Oost Nederland en voortgekomen uit AM. VanWonen is met een planvoorraad van duizenden woningen één van de grootste projectontwikkelaars van Noord en Oost Nederland. Het werkgebied strekt zich uit over de hele regio en omvat gemeenten als Groningen, Zwolle, Deventer, Hengelo, Enschede, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws