Zwolle: Hornbach opent 14e vestiging aan Blaloweg

27 December 2016 – Hornbach gaat een vestiging openen in Zwolle. Na binnenkort de opening van Amsterdam en Den Haag wordt het voor de bouwmarkt de veertiende vestiging in het land.

De nieuwe winkel zal verrijzen aan de Blaloweg (hoek Katwolderweg) in Zwolle, een goed bereikbare locatie nabij de A28. De opening staat voor begin 2018 gepland.

De vestiging op het bedrijventerrein Voorst krijgt een vloeroppervlakte van circa 15.000 m² met 440 parkeerplaatsen. De bouwmarkt wordt gesitueerd bij de kruising van de Blaloweg en Katwolderweg en wordt opgeleverd inclusief tuincentrum en drive-in. De drive-in is een ideale manier voor professionele klusbedrijven en particuliere klanten om grote en zware spullen in te laden, doordat auto’s en busjes eenvoudig naar binnen kunnen rijden.

Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 139 jaar en meer dan 17.000 medewerkers. In Nederland bestaat Hornbach nu 19 jaar en telt het inmiddels elf vestigingen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws