Zwolle: EMM Int. bouwt op bedrijventerrein Hessenpoort

14 Februari 2017 – EMM International, een wereldwijde speler op het gebied van non-paint, gaat per 1 september naar bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Op een kavel van ruim een hectare komt een modern logistiek centrum, inclusief kantoorruimte en het knowledge & experience centre. Het bedrijfspand bestaat uit circa 5000 m² warehouse en circa 1000 m² kantoorruimte; in de toekomst zijn er nog verdere uitbreidingsmogelijkheden op de naastgelegen kavel. De bouw is reeds gestart.

Bij non-paint gaat het om alle producten die nodig zijn voor de voorbehandeling van oppervlaktes ten behoeve van het lakken/verven en het proces van het opbrengen van de lakken/verf. EMM heeft haar hoofdvestiging al in Zwolle, aan de Marsweg. De onderneming exporteert naar meer dan 70 landen, beschikt over eigen vestigingen in vele landen en werkt samen op basis van joint ventures.

Met deze nieuwbouw kan de onderneming haar structurele groei continueren alsmede logistieke processen verder optimaliseren.

Aan de Stegge is verantwoordelijk voor de bouw van het bedrijfspand. SBM is namens EMM verantwoordelijk voor het bouwmanagement. EMM werd bij deze transactie op commercieel gebied geadviseerd door Boers & Lem Vastgoedconsultants.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws