Zwolle: Colliers opent regio-kantoor op Melkmarkt 2

28 Maart 2017 – Colliers International Asset Services Retail is maandag verhuisd van Apeldoorn naar Zwolle. Het nieuwe kantoor ligt aan de Melkmarkt 2 in het centrum van de stad, tegenover de nieuwe Primark. Van hier uit biedt de vestiging bestaande en nieuwe opdrachtgevers dienstverlening op het gebied van (her)ontwikkeling en property & asset management van winkelprojecten.

De nieuwe kantoorruimte ligt op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 150 m². Er is een 10-jarige huurovereenkomst gesloten. Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens Stichting Rabobank Pensioenfonds de ruimte aan Colliers verhuurd.

Vanuit Apeldoorn heeft de vastgoedadviseur de afgelopen jaren haar opdrachtgevers geadviseerd om maximaal rendement uit de projecten te genereren. De nadruk van deze adviezen ligt op het gebied van herontwikkeling en property management van winkelcentra en winkelgebieden. Het kantoor in Apeldoorn werd in 2012 in gebruik genomen door WPM. In 2016 kwam WPM onder de paraplu van Colliers International, waarmee een volgende boost werd gegeven aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten op dit gebied. Colliers Asset Services Retail heeft internationaal ruim 2 mrd m² in beheer.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws