Zwolle: Aan de Stegge realiseert bedrijfspand Hemmink

24 Juni 2019 – Op bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle realiseert Aan de Stegge Twello het nieuwe kantoor en logistieke centrum voor de Hemmink Groep.

Het pand aan de Popovstraat 1 is door Aan de Stegge Twello en Jansen Vastgoed samen met Hemmink ontwikkeld. De logistieke processen van Hemmink waren uitgangspunt bij de ontwikkeling van de nieuwbouw. Daaromheen is een duurzame bouwtechnische huisvestingsoplossing ontwikkeld.

Hemmink kan de nieuwe logistieke bedrijfshal van 5000 m² eind 2019 betrekken. In deze hal centraliseert en moderniseert Hemmink het logistieke proces van alle bedrijven uit de Hemmink Groep. De kantoorruimte kan eind maart 2020 betrokken worden. Hier worden alle commerciële activiteiten van Hemmink in Zwolle en de shared services voor de gehele Hemmink Groep ondergebracht.

Het nieuwe bedrijfspand wordt gasloos gebouwd en krijgt na oplevering een Breeam-certificering. Een materialenpaspoort van Madaster zorgt ervoor dat het pand ook op de lange termijn optimaal circulair ingezet kan worden. De realisatie van het nieuwe bedrijfspand is een samenwerking tussen investeerder Jansen Vastgoed, Aan de Stegge Twello, BDG Architecten, Zwaag Interieur en Replan Engineering.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws