Zwijndrecht: HighBrook en Proptimize kopen DC

30 augustus 2021 – Berckheijde Private Investors Fund heeft een logistiek bedrijfscomplex aan de Mandenmakersstraat 1a te Zwijndrecht middels een off-market transactie verkocht aan HighBrook Investors en Proptimize.

Het Kadaster meldt een transactieprijs van € 7,6 miljoen. Het object, dat verhuurd is aan Medipoint, wordt ondergebracht in de CityLink portefeuille.

Het complex omvat 12.249 m² logistieke bedrijfsruimte, 1550 m² kantoorruimte en is gelegen op een kavel eigen grond van 20.761 m².

Huurder Medipoint is een aanbieder van zorg- en welzijnsproducten. Medipoint heeft winkels en uitleenpunten verspreid over het hele land en werkt samen met o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. Medipoint zal de bedrijfsruimte onder andere gaan gebruiken voor de distributie, opslag, assemblage, reparatie en reiniging van revalidatiehulpmiddelen.

Verkoper Berckheijde Private Investors Fund werd in de transactie geadviseerd door Basis Bedrijfshuisvesting en juridisch door RWV Advocaten. Koper HighBrook Investors en Proptimize werden commercieel geadviseerd door Ooms Makelaars, partner in Dynamis, juridisch door Loyens & Loeff en technisch door Savills.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws