Zoetermeer: PingProperties verlengt huurcontract Grey Valley

4 augustus 2020 – PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Grey Valley over een verlenging van de huurovereenkomst op Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer.

Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 870 m² met 15 parkeerplaatsen. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Dutch Tech Campus.

Grey Valley is sinds 2018 gevestigd op Dutch Tech Campus.

Vanaf het moment van aankoop van DTC in 2015 is PingProperties gestart met het herpositioneren van het terrein naar campusconcept (Dutch Tech Campus), het verbeteren van de gemeenschappelijke faciliteiten en het verbeteren van de mobiliteit om de tevredenheid van zittende huurders te verhogen en nieuwe huurders aan te trekken. Ook in de toekomst zal er nog volop geïnvesteerd worden.

Grey Valley Incubator is een initiatief van Bureauvijftig. Het is een fysieke locatie waar start-ups en andere ondernemers met een concept of product gericht op ouderen zich kunnen vestigen, maar ook een plek waar living labs, investeerders en kennis samenkomen.

Dutch Tech Campus is het voormalige Siemens-complex in het hart van de Randstad in de gemeente Zoetermeer. Hier worden diverse nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek aan elkaar verbonden. Het complex bevat 13 hectare met daarop 10 gebouwen. Het gaat om zowel kantoorruimte als hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte met een totale vloeroppervlakte van 42.000 m² vvo, met huurders als Siemens Mobility, Atos Medical, Teleplan en Grey Valley.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws