Zoetermeer: PingProperties start realisatie pand Topcon

16 februari 2021 – PingProperties heeft een aanneemovereenkomst met bouwbedrijf Aan de Stegge Twello gesloten voor hoogwaardige bedrijfsruimte in Zoetermeer.

Het gebouw voor het Japanse Topcon verrijst op de Dutch Tech Campus (DTC) aan de Werner von Siemensstraat in Zoetermeer. Alle voorbereidingen zijn gereed en de omgevingsvergunning is onherroepelijk. Dit betekent de start van de uitvoeringsfase.

Na oplevering van het gebouw huurt Topcon circa 4500 m² vloeroppervlakte bestaande uit hoogwaardige kantoorruimte, bedrijfsruimte en 50 parkeerplaatsen.

Het Japanse bedrijf Topcon Corporation heeft zich sinds de oprichting in 1932 ontwikkeld tot een wereldwijde speler op het gebied van hoge precisie plaatsbepalingssystemen. Het bedrijf heeft een A rating en is genoteerd aan de Japanse beurs.

De oplevering zal naar verwachting in oktober 2021 plaatsvinden. Hierdoor kan Topcon in het vierde kwartaal van 2021 haar intrek nemen op de campus.  De komst van Topcon sluit goed aan bij de ambitie van PingProperties om de campus verder te ontwikkelen tot een volwassen, duurzame campus voor IT-bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws