Zoetermeer: Pand Topcon op Dutch Tech Campus opgeleverd

Topcon Europe Positioning neemt nieuwbouw bestaande uit hoogwaardige bedrijfsruimte, kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen in gebruik.

PingProperties levert circa 4900 m² nieuwbouw op aan Topcon Europe Positioning dat huurt op de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat 35 in Zoetermeer.

Aan de Stegge Twello was verantwoordelijk voor de bouw van het speciaal ontworpen, uiterst duurzame en gasloze gebouw. Naast de recente oplevering van Siemens en contracteren van Lamboo Medical is de oplevering van Topcon Europe Positioning een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de duurzame en toekomstbestendige campus.

Woensdag 3 november werd het moderne en duurzame pand ten overstaan van PingProperties, Topcon Europe Positioning, de Gemeente Zoetermeer en Aan de Stegge Twello officieel geopend. Bram Harding, Head of Development PingProperties: “We zijn trots op de komst van de wereldwijde marktleider op het gebied van GPS. De uitstekende ligging en de triple helix van de campus speelden een belangrijke rol in de keuze van Topcon om zich te vestigen op de Dutch Tech Campus. Een belangrijke mijlpaal in de verdere ontwikkeling van de Dutch Tech Campus”.

Het Japanse bedrijf Topcon Corporation heeft zich sinds de oprichting in 1932 ontwikkeld tot een wereldwijde speler op het gebied van hoge precisie plaatsbepalingssystemen. Topcon Europe Positioning is onderdeel van de Topcon Corporation en ontwikkelt, produceert en distribueert producten en oplossingen op het gebied van nauwkeurige positiebepaling en omgevingsinventarisatie

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws