Zoetermeer: Lamboo huurt bedrijfsruimte op Dutch Tech Campus

3 augustus 2021: PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst met Lamboo Medical gesloten voor een te realiseren bedrijfsruimte op de Dutch Tech Campus.

Lamboo Medical gaat voor zijn Europese activiteiten en zijn hoofdkantoor 13.500 m² bedrijfsruimte en 1100 m² kantoorruimte huren. Het bedrijf is actief in de ontwikkeling en bouw van mobiele medische accommodaties zoals modulair verplaatsbare MRI, CT-scanners, Cath-lab, mammografie en PET-CT-eenheden. Door de exponentiële groei verdrievoudigt Lamboo Medical zijn productiecapaciteit in Europa. De nieuwe gasloze huisvesting past bij de ambitie van het bedrijf om in 2030 CO2-neutraal te kunnen produceren. Naar verwachting zal het eind 2022 zijn intrek nemen op de campus.

Ontwikkeling Dutch Tech Campus
Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park te Zoetermeer, naast het station en direct aan de A12. PingProperties wil hier een duurzame, toekomstbestendige campus realiseren voor bedrijven gericht op smart mobility, ICT en health care. Met deze huurovereenkomst zet PingProperties een derde belangrijke stap in de ontwikkeling van de campus. Eind 2020 committeerde Siemens Mobility zich reeds langjarig aan de campus. Daarnaast wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw voor het Japans hightechbedrijf Topcon Europe Positioning.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws