Zevenaar: Rabelink eerste huurder op G-Park Zevenaar

2 december 2020 – GLP heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 26.000 m² met Rabelink Logistics, de eerste huurder op G-Park Zevenaar.

Rabelink Logistics is een 3PL+ logistiek dienstverlener. Het hoofdkantoor is gevestigd op bedrijvenpark A18  in Wehl. Sinds 2005 is Rabelink Logistics onderdeel van de Huetteman Group.

De ontwikkeling beslaat 133.000 m², verdeeld over een totaal van 5 units, met een Breeam Excellent rating. In oktober 2019 is GLP gestart met de speculatieve ontwikkeling van de eerste twee units van 52.000 m², die eind augustus 2020 zijn opgeleverd. Na de verhuur aan Rabelink is er nog 26.000 m² direct beschikbaar. GLP zal de overige drie units vraaggestuurd met een eindgebruiker ontwikkelen.

G-Park Zevenaar ligt op Business Park 7Poort in Zevenaar, in de regio Arnhem/Nijmegen. Het business park ligt vlakbij de snelwegen A12 en A15 en maakt deel uit van een groter logistiek gebied, Logistics Valley. Dit gebied verbindt twee mainports in Nederland, de haven van Rotterdam en Amsterdam Airport Schiphol, met het Duitse Rijn–Ruhrgebied.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws