Zevenaar: Gazely start bouw groot logistiek centrum

16 September 2019 – In opdracht van Gazeley start Goldbeck Nederland met de bouw van logistiek centrum G-Park op Business Park 7Poort te Zevenaar. Het logistieke centrum krijgt een verhuurbaar oppervlak van 130.000 m².

Op het grootste kavel van businesspark 7Poort wordt in september gestart met de bouw van de eerste fase ter grootte van 53.000 m² vvo. Het logistieke distributiecentrum is geschikt voor één of meerdere logistieke dienstverleners en kan, indien nodig, aangepast worden aan de wensen van een huurder. Het centrum zal uiteindelijk bestaan uit vijf geschakelde units en zal opgeleverd worden met het Breaam Excellent duurzaamheidscertificaat.

Gazeley is een investeerder en ontwikkelaar van logistieke warehouses en distributieparken in Europa en onderdeel van GLP. Vorig jaar heeft Gazeley een kantoor geopend in Amsterdam. Een andere (her-)ontwikkeling van Gazeley in Nederland is een groot logistiek centrum in Venray.

Goldbeck is een bouwbedrijf met vestigingen door heel Europa. Drie jaar geleden heeft Goldbeck voor de Benelux een vestiging in Arnhem geopend. Naast logistiek focust Goldbeck zich in de Benelux op bedrijfsruimte, parkeergarages en kantoren.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws