Zevenaar: Gazeley start bouw fase 1 van G-Park

1 november 2019 – Gazeley is begonnen met de bouw van fase 1 van G-Park Zevenaar; twee nieuwe warehouses met een totaal oppervlak van 52.000 m² bvo op businesspark 7Poort.

De twee warehouses van elk 26.000 m² bvo worden gebouwd met een vrije hoogte van 12 meter, 50 overheaddeuren, 4 levellers en 141 parkeerplaatsen. De twee warehouses zijn gereed voor gebruik in het derde kwartaal van 2020.

Beide warehouses zullen worden ontwikkeld volgens de Breeam Excellent-certificering. Het project zal 100% elektrisch worden uitgevoerd, waarbij zonnepanelen op het dak veel van de gevraagde energie kunnen leveren. De warehouses zijn zeer duurzaam; ze zijn zeer voordelig in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Ze passen binnen Gazeley’s strategie om de CO2-uitstoot te verminderen, energie- en waterverbruik te reduceren, gebruik te maken van gecertificeerde en gerecyclede bouwmaterialen en zo veel mogelijk in te zetten op hernieuwbare energie.

G-Park Zevenaar ligt in Business Park 7Poort in de regio Arnhem/Nijmegen. Het ligt strategisch vlakbij de snelwegen A12 en A15 en maakt deel uit van een groter logistiek gebied genaamd Logistics Valley. Dit gebied verbindt twee mainports in Nederland, namelijk de haven van Rotterdam en Amsterdam Airport Schiphol, met de Duitse Rijn–Roer-vallei.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws