Worldhotel Wings opent op Rotterdam The Hague Airport

23 Februari 2015 – Worldhotel Wings opent eind maart haar deuren op Rotterdam The Hague Airport. Dit gloednieuwe hotel op 1 minuut van de terminal  telt 142 ruime kamers en suites, multifunctionele vergaderruimtes, 2 restaurants, een gezellige sportsbar, moderne fitnessfaciliteiten en een inpandige garage met 485 parkeerplaatsen.

Het hotel is geschikt voor grote partijen en bijeenkomsten tot 1.000 gasten. Worldhotel Wings biedt hiermee een onderscheidend concept op deze locatie, die toegang biedt tot de metropoolregio. Bovendien is het hotel een goede uitvalsbasis voor lokale en (inter)nationale gasten.

Met de toetreding van Worldhotel Wings tot het portfolio van Worldhotel versterkt de groep zijn positie in de Benelux, waar het momenteel 23 hotels telt, inclusief twee andere branded hotels in Nederland.

Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport is centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag en op 1 uur vliegen van Londen, München, Hamburg en Genève. Het hotel biedt een nieuw gastvrijheidsconcept, dat wordt gekenmerkt door een variëteit aan faciliteiten, waar men 24 uur per dag gebruik van kan maken. De centrale ligging zorgt niet alleen voor een goede bereikbaarheid vanaf de A13 en A4, maar tevens kunnen internationale gasten vanwege de vele aanvliegroutes ‘uitstappen voor de deur’.

Worldhotel Wings combineert een viersterrenhotel met diverse vergader- en kantoorruimtes, een grote banquetzaal en een ruime, inpandige parkeergarage.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws