Wolvega: SLN Holdings koopt bedrijfscomplex

8 september 2021 – SLN Holdings CV heeft in een gecombineerde transactie het Vitablend-complex in Wolvega gekocht.

Het complex aan de Frisaxstraat 1 en 7 in Wolvega bestaat uit 7930 m² bvo kantoor/productie en 5130 m² bvo bedrijfshal. Het bedrijfscomplex is langjarig verhuurd aan Vitablend Nederland, producent van grondstoffen voor de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie.

Het complex is verkocht door twee particulier investeerders.

SLN Holdings CV is een joint venture van twee internationaal opererende vastgoedbedrijven, M-Tower Holdings en Adam Europe Real Estate Investment. De joint venture heeft inmiddels een Nederlandse vastgoedportefeuille opgebouwd van 14 panden met een totaal metrage van 55.500 m² bvo en beschikt over een gecommitteerde pipeline van 20.000 m² bvo. Een woordvoerder bericht: ‘Deze acquisitie is onderdeel van onze strategie om in Nederland een omvangrijke logistieke/industriële portefeuille op te bouwen en deze voor lange tijd aan te houden.’

SLN Holdings CV is geadviseerd door MontFort Real Estate, dat tevens de hypothecaire financiering heeft gearrangeerd (RNHB), en werd juridisch bijgestaan door Trip Advocaten Notarissen. De panden zijn in beheer gegeven bij Waarborg Vastgoed, dat al verantwoordelijk is voor het property en asset management van de overige panden uit de portefeuille.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws