Wijchen: Rotra Logistics Solutions huurt bedrijfspand

29 november 2019 – Rotra Logistics Solutions heeft een logistieke complex aan de Nieuweweg 271-275 in Wijchen aangehuurd.

Rotra Logistics Solutions huurt een logistieke ruimte van in totaal 12.600 m² die zij zal gaan gebruiken voor de op- en overslag van producten van haar opdrachtgevers. De logistieke ruimte omvat verder 7 loadingdocks met dock-levellers en laadkuil en 2 overheaddeuren op maaiveldniveau.

De logistieke hal is gelegen op bedrijventerrein Wijchen Oost. Dit bedrijventerrein is gelegen in het oosten van de gemeente en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A73, A50 en A326. Op het park is een sterke concentratie van maakindustrie, ontwikkelingsbedrijven en op- en overslagbedrijven gehuisvest. Dankzij deze bedrijven speelt bedrijvenpark Wijchen-Oost een belangrijke rol in het lokale en regionale bedrijfsleven.

Rotra Logistics Solutions is een logistieke dienstverlener die ‘one stop shop transport’ over de weg en per spoor naar en vanuit alle landen binnen de EU verzorgt. De onderneming doet dit met haar eigen wagenpark en met behulp van een accuraat partnernetwerk.

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws