Weesp: Stoneflow koopt kantorencomplex

24 maart 2021 – Stoneflow Real Estate Investment heeft een multi-tenant kantorencomplex met bijbehorende parkeerplaatsen, gelegen aan de Leeuwenveldseweg 1-5 in Weesp, gekocht van MSW Vastgoed.

Het kantoor heeft een omvang van 5861 m² bruto-vloeroppervlak en 90 parkeerplaatsen op maaiveld. Het perceel heeft een oppervlakte van 5787 m². De verschillende kantoorruimtes zijn de komende jaren verhuurd aan een mix van diverse huurders. Het complex kent geen leegstand en heeft energielabel A.

Deze aankoop past uitstekend in de visie van Stoneflow, mede door de ambitie die de gemeente Weesp heeft in het stationsgebied en de aanstaande gemeentelijke fusering met de gemeente Amsterdam. De locatie ligt direct naast het station Weesp en heeft een korte reistijd naar het Centraal Station Amsterdam en Station Amsterdam Zuid (circa 15 minuten). Daarnaast bevestigt de sterke inwonersgroei van de afgelopen jaren de aantrekkingskracht en ontwikkeling van de gemeente Weesp.

Stoneflow is een investeringsplatform opgericht door Borghese Real Estate dat zich richt op gebouwen en portefeuilles met commercieel vastgoed en residentieel, met herontwikkelings- en verduurzamingspotentie en een focus op de (middel)grote steden in Nederland. De beleggingshorizon is 3 tot 7 jaar tot het moment van herontwikkeling of verkoop van de assets. De financiering valt onder het Green Finance Network. De ambitie is om de komende jaren een fonds te bouwen van € 250 mln. Eerder kocht Stoneflow ook het multi-tenant kantoren- en wooncomplex Noordwal in Den Haag aan.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws