Weert: Montea ontwikkelt BT Kampershoek-Noord

21 September 2015  – Montea en Focus Invest gaan een partnership aan voor de gezamenlijke ontwikkeling van het logistiek bedrijventerrein “Kampershoek-Noord”. Het betreft een terrein van 160.000 m² langs de A2 te Weert vlakbij Eindhoven en tevens gunstig gelegen ten opzichte van België en Duitsland.

Het nieuwe bedrijventerrein is verdeeld over verschillende kavels waarop gevarieerde ontwikkelingen mogelijk zijn en leent zich hierdoor uitstekend voor de vestiging van logistieke partijen en distributiebedrijven. De groeiende interesse vanuit de markt voor deze logistieke hotspot hebben Montea en Focus Invest doen besluiten om de krachten te bundelen voor de ontwikkeling van een logistiek park dat een duurzaam, modern en hoogwaardig karakter zal hebben.

Montea is een Belgisch vastgoedspeler met 44 vestigingen in de Benelux en Frankrijk. Zij heeft per 30 juni 2015 746.903 m2 logistiek vastgoed in portefeuille. in Nederland is zij gevestigd in ‘s-Heerenberg, Almere, Apeldoorn, Beuningen, Heerle, Oss en Waddinxveen.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws