Wageningen: Kadans levert Plus Ultra II op

13 mei 2020 – Kadans Science Partner heeft op Wageningen Campus het bedrijfspand Plus Ultra II opgeleverd.

Eerder al ontwikkelde Kadans Plus Ultra, een plek voor (door)startende en volwassen bedrijven en studenten op Wageningen Campus. Wegens de aanhoudende vraag naar bedrijfsruimte op de campus heeft het nu Plus Ultra II gerealiseerd.

Plus Ultra II biedt – net als zijn voorganger – ruimte voor kantoren, laboratoria, overige onderzoeksruimten en meet&greet-voorzieningen. Het 10.500 m² grote gebouw staat pal naast Plus Ultra. De twee gebouwen zijn verbonden met een loopbrug. Zo wordt er één community gecreëerd van innovatieve bedrijven, start-ups en scale-ups rond de thema’s voeding, landbouw, duurzaamheid en gezondheid. Uiteraard is het gebouw ook met duurzaamheid in gedachten gerealiseerd.

Nu het gebouw is opgeleverd heeft Kadans de sleutels kunnen overhandigen aan de eerste huurders. Zij zijn direct begonnen met de afbouw van hun gehuurde ruimten. Zo is onder andere op de begane grond 1500 m² gereserveerd voor starters van Wageningen University & Research en komt op de eerste verdieping het OnePlanet Research Center, een initiatief van Imec, Wageningen University & Research, Radboud Universiteit en RadboudUMC.

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws