Waalwijk, Waddinxveen: Aviva koopt 2 DC’s van Delin

20 november 2019 – Aviva Investors heeft twee distributiecentra in Nederland overgenomen van Delin Property. De logistieke complexen, die samen 61.463 m² groot zijn, bevinden zich in Waalwijk en Waddinxveen.

Het distributiecentrum in Waddinxveen (foto), dat 44.143 m² logistieke ruimte omvat, bevindt zich dicht bij de A12 en A20. Het is gebouwd in 2011 en wordt verhuurd aan een logistieke dienstverlener die zich richt op voeding, dranken en retail.

Het distributiecentrum in Waalwijk werd gebouwd in 2014 en beslaat 17.320 m². Het is momenteel verhuurd aan een ontwikkelaar en leverancier van mechanische verpakkingstechnologieën en -systemen voor fabrikanten en leveranciers. Aviva beschouwt de locatie vlakbij Tilburg vanwege de strategische ligging tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen als een toplocatie voor logistiek.

Daniel McHugh, managing director Real Estate bij Aviva Investors: ‘Nederland is een van Europa’s beste logistieke locaties en we willen onze aanwezigheid in zo’n belangrijke markt opbouwen.’

Tijs Derison, managing director Benelux van Delin Property: ‘We zullen proberen de opbrengst van deze transactie opnieuw te investeren om onze portefeuille in Nederland verder te laten groeien, in lijn met onze strategie.’

 

‹ Terug naar het overzicht

Ook in het nieuws